was successfully added to your cart.

Dezvoltare durabilă, protecția mediului, managementul deșeurilor…sunt tot atâtea obiective pe care ni le stabilim, mai mult sau mai puțin împinși de nevoia numită UE și de nivelul nostru de maturitate în a înțelege lucrurile și efectele acțiunilor întreprinse, pentru viața noastră personală sau profesională.

În tot acest context este foarte simplu să privim în urmă, la moșii și strămoșii noștri, să vedem ce comportamente au avut de ne-au lăsat moștenire așa o natură integră și funcțională, să privim lumea de azi și modernitatea impusă de diversitatea de oferte și, cu inteligența de care dăm dovadă, să combinăm creativ și responsabil toate informațiile și să recurgem la soluții extrem de facile….

Și uite așa ca și exemplu, azi vom descoperi produsele de iută….un produs 100% biodegradabil, ce poate căpăta mii de forme, după chipul şi asemănarea creativităţii celor care le creează şi le promovează.

Bineînțeles că promovez aceste tipuri de produse deoarece cred în ele, pe de o parte și, pe de altă parte, dispunem de posibilitatea de a le da forma, culoarea, dimensiunea și personalizarea de care aveți nevoie, astfel încât voi să puteți exploata potențialul extraordinar al acestui tip de material – iuta.

Haideți așadar să vedem câteva idei pentru produsele de iută, pe care le puteți pune cu ușurință în practică (mai ales că noi suntem chiar aici, alături de voi – www.ateliercusuflet.ro)

  • un accesoriu vestimentar – Dat fiind faptul că din iută se pot confecționa sacoșe în diverse forme, cu aplicaţii sau picturi capabile să vă exprime personalitatea şi starea, acest produs poate înlocui cu succes orice geantă, combinându-se cu uşurinţă cu ţinutele vestimentare uşoare, de oraş, de plajă, de zi sau de seară, de vară, toamnă sau iarnă. Flexibile şi încăpătoare, cu fermoar, clapă, căptușite sau simple ele pot deveni soluția ideală pentru ieșirea la o zi de plajă de neuitat sau la o seară cu prietenii prin mall.Dată fiind rezistența ei, sacoșa de iută poate deveni cu succes un înlocuitor al pungii de plastic de la supermarket, transportul produselor alimentare sau nealimentare, devinind o plăcere, chiar dacă distanța este una scurtă…… până în parcare.
  • minidepozit personal – În baie sau bucătărie, la birou sau în magazie, din iută se pot confecționa suporturi/săculeți, pentru obiecte mici sau mari, asigurând un loc sigur de depozitat, încadrat în ambianța spațiului propriu de lucru. Fasolica, năutul, plantele uscate pentru ceai chiar de noi, cleștișoarele de rufe, jucăriile copilului sau cine știe ce alte lucruri mai avem prin casă, vor sta ordonate și aerisite la loc sigur și special dedicat lor.
  • un ambalaj drag pentru cadouri –Înlocuirea ambalajului obișnuit cu un ambalaj de iută, eventual personalizat cu numele persoanei dragi sau poate cu sfatul pe care vrei să-l transmiți dar nu îndrăznești, poate face din tine preferatul sau preferata unui an întreg.
  • personalizarea identității produselor tale – Un borcan de gem, de zacuscă, de compot…o pereche de pantofi…o geantă de piele…o agendă…etc. pot fi oricând îmbrăcate în straie tradiționale și biodegradabile de iută, captând atenția cumpărătorilor și oferind unicitate produselor tale.
    …și ideile pot continua.

Ce vreau să rețineți este că noi avem iuta și resursele materiale ce ne ajută să-ți transformăm ideea și dorința în realitate și este suficient să ne contactați pentru a ne apuca cu drag de lucru.
Fii pro Biodegradabil și Natura te va iubi iar strănepoții tăi te vor pomeni!

Leave a Reply

preloader