was successfully added to your cart.

În perioada 16 – 19 iunie 2016, prin deschiderea și grija organizatorilor Festivalului Internațional PELICAM, am avut bucuria să ne afișăm publicului larg din Tulcea, dar nu numai, pentru a interacționa și a culege un feedback cu privire la rezultatele muncii noastre.
Standul expozițional a fost amenajat în incinta Teatrului Jean Bart din Tulcea și a expus produse realizate în cadrul structurilor noastre de economie socială, structuri ce oferă locuri de muncă pentru 14 femei din categoria grup vulnerabil.
A fost un eveniment frumos cu oameni calzi și buni…și, categoric nu putea fi altfel pentru că doar astfel de oameni sunt cei care pot iubi și se pot îngriji, dincolo de interesele personale, de mediu și de alți oameni…..
Mulțumim celor ce au achiziționat produse din cadrul atelierelor noastre deoarece, în acest fel, și-au adus contribuția la promovarea comerțului echitabil din industria confecțiilor textile și ne-au oferit un sprijin real în continuarea activității.
Mulțumim organizatorilor pentru suport! Coco, Ben, Ana Maria…You are the best!
Vă mulțumim și vouă pentru faptul că ați citit acest articol și, amintiți-vă, atunci când doriți să faceți o faptă bună, să cumpărați produsele realizate în sufletistele noastre ateliere din Iazurile, județ Tulcea, deoarece în final banii investiți se întorc tot în economia naţională, deci ne va fi mai bine nouă tuturor românilor.

 

Leave a Reply

preloader